Smještaj

DVOSOBNI APARTMAN (4+1 osoba)

Apartman s dvokrevetnom sobom s bračnim krevetom, spavaćom sobom s odvojenim krevetima te prostranim dnevnim boravkom s kaučem na rasklapanje i kuhinjom. Ima balkon s pogledom na more. Napomena: Cijena sobe temelji se na boravku 4 osobe. Za najviše 5 osoba (vidi cijene pomoćnih ležajeva).
Sadržaji apartmana: balkon, pogled na more, pogled na znamenitost, pogled na grad, TV, satelitski programi, klima-uređaj, glačalo i stol za glačanje, prostor za sjedenje, perilica rublja, grijanje, privatni ulaz, drveni/ parketni pod, garderoba/ormar, tuš, kada, besplatne toaletne potrepštine, WC, kupaonica, kada ili tuš, čajna kuhinja, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhinja, blagovaonica, kuhalo za vodu, kuhinjski pribor, štednjak, roštilj, aparat za pripremu kave. Veličina apartmana: 85 metara kvadratnih

Veličina kreveta: 2 Za 1 osobu, 1 Ekstra veliki bračni, 1 Kauč na rasklapanje.
KUĆNI LJUBIMCI ZABRANJENI!

- dodatni ležaj 15€
- rezervacija 30% od cijene
- prijava : 14h - 22h
- odjava: do 10h

Rezervacija

 

 

SUPERIOR JEDNOSOBNI APARTMAN (2-4 osobe)

Ovaj apartman obuhvaća spavaću sobu s bračnim krevetom, kupaonicu, dnevni boravak s kaučem na rasklapanje i kuhinju. S balkona se pruža pogled na more.

Napomena: Cijena smještajne jedinice temelji se na boravku 2 osobe. U jedinicu je moguće smjestiti najviše 4 osobe (vidi Cijene pomoćnih ležajeva).Sadržaji apartmana: balkon, pogled na more, pogled na znamenitost, pogled na grad, TV, radio, satelitski programi, klima-uređaj, glačalo i stol za glačanje, prostor za sjedenje, grijanje, privatni ulaz, kauč, drveni/ parketni pod, garderoba/ormar, tuš, WC, kupaonica, bide, čajna kuhinja, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhinja, blagovaonica, kuhalo za vodu, kuhinjski pribor, štednjak, aparat za pripremu kave.

Veličina apartmana: 50 metara kvadratnih .Veličina kreveta: 1 Kauč na rasklapanje, 1 Veliki bračni.
KUĆNI LJUBIMCI ZABRANJENI!

- dodatni ležaj 15€
- rezervacija 30% od cijene
- prijava : 14h - 22h
- odjava: do 10h

Rezervacija

 

 

STUDIO APARTMAN (2+1 osoba)

Studio na 2. katu s kombiniranim dnevnim boravkom/blagovaonicom s čajnom kuhinjom, bračnim krevetom te odvojenom spavaćom sobom s krevetom za 1 osobu. Ima balkon s pogledom na more.

U ovu vrstu sobe nije moguće smjestiti pomoćne ležajeve.

Sadržaji sobe: balkon, pogled na more, pogled na znamenitost, pogled na grad, TV, faks, satelitski programi, klima-uređaj, glačalo i stol za glačanje, prostor za sjedenje, grijanje, parketni pod, privatni ulaz, drveni/ parketni pod, garderoba/ormar, tuš, sušilo za kosu, besplatne toaletne potrepštine, WC, kupaonica, bide, čajna kuhinja, hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhinja, blagovaonica, kuhalo za vodu, kuhinjski pribor, štednjak, roštilj, aparat za pripremu kave.

Veličina sobe: 30 metara kvadratnih. Veličina kreveta: 1 Za 1 osobu, 1 Veliki bračni.
KUĆNI LJUBIMCI ZABRANJENI!

- dodatni ležaj 15€
- rezervacija 30% od cijene
- prijava : 14h - 22h
- odjava: do 10h

Rezervacija

 

 

SOBA

Klimatizirana soba sadrži TV sa satelitskim programima, hladnjak i vlastitu kupaonicu s tušem. Iz sobe se pruža pogled na more.

Napomena: U ovu vrstu sobe nije moguće smjestiti pomoćne ležajeve. Sadržaji sobe: pogled na more, pogled na grad, TV, satelitski programi, klima-uređaj, grijanje, privatni ulaz, drveni/ parketni pod, tuš, WC, kupaonica.Veličina sobe: 15 metara kvadratnih.Veličina kreveta: 2 Za 1 osobu.
KUĆNI LJUBIMCI ZABRANJENI!

- dodatni ležaj 15€
- rezervacija 30% od cijene
- prijava : 14h - 22h
- odjava: do 10h

Rezervacija

Kontakt

APARTMANI LAURA

Laura i Neven Kovač
Ante Starčevića 49
53270 Senj

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

tel: +385 53 881 683
fax: +385 53 881 673
mobitel: +385 91 333 2020